HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2012.02.11. 14:31 Peter-N

Frozen world

Ahhoz képest, hogy a blogunk a fő publikálási felületünk gyanánt indult, többet írunk külsős anyagokról, mint a sajátjainkról. Így most igyekszem kicsit javítani az arányon.


Lassan már több, mint egy hete uralja a tájat a tél. Rólam tudni kell, hogy imádom az összes évszakot, de a tél megfagyott, lelassult és hűvös világa különösen közel áll hozzám. Van egy 6x6-os középformátumú analóg gépem (igazi ős-LOMO, Lubitel-2) csak éppen rollfilmem nincs itthon amivel megetethetném. Ezért úgy döntöttem, hogy a jellegzetes négyzetes képarányt digitális géppel reprodukálom. Persze tudom, nem ugyan az, de amint megjön a rolllfilm igyekszem szabadidő függvényében azokra is fényt ereszteni a szovjet fényképezőgép gyártás egy "kiváló", vagy legalább is roppant elterjedt darabjával.
 

Ha esetleg szeretnéd a képeket nagyobb méretben megtenni akkor a Flickr galériámhoz lehet fordulni. Létrehoztam a fotóknak egy külön szettet. Egyébként igyekszem a napokban az IndepVisual csapat többi tagjától is bemutatni anyagokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr154093809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása