HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2012.03.12. 18:34 Peter-N

Magyar helyszínekkel népszerűsít a Canon

Címkék: budapest film canon videó magyarország rövid and mario eos 5d mark iii nette

Szerintem a blogunk olvasónak semmi újat nem mondok azzal, hogy hazánk, különösen a főváros kifejezetten kívánatos díszlet a filmesek számára.

Nem csak a mozisok jönnek szívesen, hogy a városainkat és nevezetességeinket háttérként használják, hanem a reklámfilmesek is. Külföldre szánt promó anyagok közül megemlíthetném a Jeep és a Call of Duty közös filmjét, melynek munkálatait saját szemmel is volt alkalmam megtekinteni.

Most a Canon gondolta úgy, hogy budapesti helyszíneken készít népszerűsítő anyagot a közelgő EOS 5D Mark III gépváznak. Nem kifejezetten reklámfilm ez, csupán odaadták az új gépüket egy japán rendezőcsapatnak, ők pedig magyar stábbal és szereplőkkel (lásd a film végén a stáblistát) elkészítettek egy rövidfilmet, prezentálva az új EOS 5D képességeit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr444312517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása