HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2011.08.26. 20:04 Peter-N

Escape from City17

Címkék: blog film videojáték rövid life movie 17 city escape gordon from half short freeman

Vastag hipster-keretes szemüveg, HEV Suit és feszítővas. Videojátékos berkekben ezeket a kulcsszavakat hallva már senkiben nem marad kétség: Gordon Freeman van közöttünk!

A Purchase testvérek azonban úgy gondolták, hogy a méltán sikeres Half-Life videojáték filmes adaptációját azon kulcsszereplő nélkül képzelik el, aki soha nem is értett máshoz, csak a főszereplői pozíció megtestesítéséhez. No azért nem eszik olyan forrón a kását, itt az adaptáció (sajnos) nem egy egész estés mozifilmet takar, csupán egy alacsony költségvetésből kihozott rajongói filmet. De abból viszont első rangú!


Bevallom őszintén hatalmas rajongója vagyok a Half-Life sorozatnak, különösen a második résznek, így örömömre szolgál, hogy az IndepVisual blog első posztja az eddig valaha készült legjobb amatőr filmadaptációról szólhat! A Purchase tesók a napokban tették közzé az Escape from City17 kisfilmjük második részét, mely egy huszáros csapással rögtön háromszor olyan hosszú lett, mint az első, így már negyed órás időtartamával egy igazán komoly kisfilm benyomását kelti.

Az első rész:

A büdzsé mindössze $250 volt filmenként, a felvételeket pedig egy Panasonic HVX200 rögzítette. Az egészet rengeteg speciális effekttel, hangulatos zenével és ütemes vágással tették igazán látványossá. Na de a rizsa helyett jöjjön a lényeg!


A második rész:


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr653182677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása