HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2011.10.10. 14:43 Peter-N

Hougaard Malan - Mesteri tájfotók Dél-Afrikából

Amikor fejben képeket társítasz Afrikához akkor rendszerint Bono, maláriakórházak és csontsoványra fogyott gyerekek ugranak be. Hougaard fotói viszont Afrika igazi szépségét prezentálják!

Lehet azon hosszasan vitatkozni, hogy mennyire igazi vagy mennyire fals az a kép ami a mainstream sajtóból érkezik felénk, jól táplált európai emberek számára. Hougaard Malan viszont oldalvást haladva kerüli meg ezt. Dél-Afrikából kiindulva fotózza a nemzeti parkokat vagy éppen a Jóreménység-fokát ahol az óceánok elemi erővel dübörögnek a partoknak csapódva.

hougaardmalan.com

 

 

Ha tetszettek a képek akkor támogasd a szerzőt egy Megosztással vagy Like-al!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr733291777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása