HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2011.09.10. 13:05 Peter-N

[Saját termés] - Westend Tattoo 2011

Címkék: film saját rövid movie tetoválás tattoo 2011 termés west tetkó end westend short indepvisual

Örömmel jelentem be, hogy a blogunk fennállása óta először végre saját IndepVisual rövidfilmet is bemutathatok!

A film elsősorban azokat fogja három percben lekötni akik valamilyen szintű érdeklődést mutatnak a tetoválós szubkultúra és a tetováló szalonok légköre iránt. A helyszínt a budapesti Westend Tattoo szalon adta. Korábban is készült már tetoválós kisfilm, de az idei próbálkozás felülmúlja elődjét!

Az elkészítésben csapatunk két tagja vett részt. Az operatőri munkát és az editálást Kriston Csaba végezte, de Gönczöl Viktor kisegítő személyzetként való jelenléte is hozzájárult az összképhez. A felszerelés részét képezte egy Canon EOS 5D MkII, illetve a kamera mozgatást egy normál filmstatívra szerelt sín segítette.

Westend Tattoo 2011 from IndepVisual on Vimeo.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr513215727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása