HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2012.03.21. 09:17 Peter-N

Digitális festészet magyarul

Címkék: magyar rajz grafika művészet digitális festészet alkotó murumuru

Érdemes követni minket Facebook oldalunkon is, hiszen a napokban csak ott tettük közzé felhívásunkat, melyre megérkezett az első befutó.


A felhívásunk lényege a magyar alkotók munkáinak bemutatása. Mivel blogunk eddig főleg olyan anyagokból táplálkozott melyek a webkettő világában már kaptak némi nyilvánosságot, ezért az olyan alkotók, akik nem jutnak kellő mértékű publicitáshoz sajnos kimaradnak a szórásból. Ezen szeretnénk némileg változtatni, így kérünk titeket, hogy ne legyetek szégyenlősek küldeni nekünk.

Első próbálkozónk egy alkotó párost takar. Hasonló témában nemrégiben már közöltünk egy interjút, azonban most egy merőben más stílusba kaphattok betekintést. A Murumuru formációt Dorottya és Péter alkotja. Saját szavaikkal így jellemzik önmagukat:

"Hol volt, hol nem volt, hosszú bolyongás után a két Muru egyszer csak egymásra talált. Megbabonázva a színek és a formák végtelen sokasága által úgy döntöttek, hogy kreatív energiáikat különböző alkotások formájában közvetítik az emberiségnek. A murumuru egy budapesti (alkotó)pár(os)t takar, mely javarészt digitális festményeket, grafikákat és illusztrációkat készít, de digitális fotók is láthatóak a www.murumuru.hu oldalon, amely jelen pillanatban a facebook-os közösséget jelenti."

 

Nekünk tetszik a Murumuru duó stílusa, örülünk, hogy megtalálták a felhívásunkat. Ha netán te is alkotsz bármilyen vizuális tartalmat, legyen az fotó, film, grafika, festmény, mi szívesen közzétesszük! Bővebb infó.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr804329681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása