HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2011.10.25. 20:05 Peter-N

The Elder Scrolls V: Skyrim - Live Action Trailer

Címkék: előzetes videojáték the 5 élő szereplő elder scrolls skyrim treailer

Eddig csupán egyetlen videojátékos vonatkozású rövidfilmet prezentáltunk blogunkon, most itt a második!
 

Ugyan az Escape from City17 rövidfilmek más kategóriába esnek, hiszen ott nem csupán egy élőszereplős trailerről van szó, mégis tartjuk annyira minőségi iparosmunkának a Skyrim számára készített darabot, hogy megosszuk azt blogunkon.

Aki otthonosan mozog a fantasy, illetve a szerepjátékok világában az egészen biztosan találkozott már az The Elder Scrolls világával. A kiegészítő történeteket is beleértve tucatnyi alkotás jelent már meg mely ezt a miliőt dolgozta fel és a soron következő darab a nagy csinnadrattával beharangozott Skyrim lesz. Ennek apropóján a Bethesda Softworks egy roppant minőségi élőszereplős trailerrel állt elő. A képsorokat elnézve azt kívánjuk bárcsak egy egész estés darabot rendeltek volna, de erről sajnos szó sincs. Viszont aki hasonló intenzitású kalandokban venne részt és nem veti meg az igazán minőségi, már-már irodalmi léptékű videojátékos elbeszéléseket annak ez év novemberének tizenegyedik napján megadatik, ugyanis a Skyrim ekkor kerül kereskedelmi forgalomba!

A videó elérhető 1080p Full HD felbontásban is! Ajánlott!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr543329739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása