HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2012.03.08. 11:48 Peter-N

Botticelli Photoshopolva

Címkék: photoshop festmény klasszikus botticelli

Kár lenne azt mondani, hogy csak az utóbbi években kezdtünk mindent felújítani, de az tény, hogy mostanában divat korrektúrázni és jelenkorunk hóbortjai szerint újraértelmezni régi dolgokat.

Felújítjuk a filmeket, felújítjuk a zenéket. Persze van úgy, hogy az új meg sem közelíti az eredetit. Nem akarom George Lucast emlegetni, szóval meghagyom az olvasónak a gondolatmenet folytatását. Na de mi van akkor ha valaki úgy gondolja klasszikus festményekhez kell hozzányúlnia Photoshoppal, hogy napjaink egyik kínos témáját belegyúrja azokba? Az olasz Anna Utopia Giordano megragadott néhány festményt és a hölgyeket vékonyra faragta.

Túl kövérek ezért rájuk fér a cenzúra? Figyelemfelhívás ez arra, hogy helytelen a betegesen vágyott soványság? Nem tudom mi motiválta Annát, így a választ szintén meghagyom az olvasónak.

 

  Forrás: Daily News, New York

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr154295346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása