HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2011.08.27. 13:25 Peter-N

[Napi Vimeo] - MOVE

Címkék: utazás travel movie napi rövidfilm short move vimeo rick mereki

Új blog, új rovatok! Ezek egyike lesz a [Napi Vimeo], melyben napi rendszerességgel szemlézhettek egy rövidfilmet.

Miért pont Vimeo és miért nem Youtube? Aki a rövidfilmek világában kicsit is otthonos az tudja, hogy a Vimeo a független filmesek egyik hatalmas begyűjtője. Technikailag nem sokban különbözik a legnagyobb ismert megosztótól, de az inger gazdag környezet biztosítja, hogy sok igazán kiváló rövidfilmmel lássák el az ide tévedő kalandorokat.


 


Ebbe a rovatba az olvasók is küldhetnek be javaslatokat és a legjobb, legkreatívabb darabok közül mazsolázva minden nap kap egyet az IndepVisual Blog közönsége. Ehhez nincs más dolgotok, mint a Facebook üzenőfalunkra linkelni a filmet és írjátok oda, hogy ebbe a rovatba ajánljátok. Mai rövidfilmünk Rick Mereki rendezésében készült MOVE c. alkotás. Bizonyára sokan láttatok már olyan utazási videókat mikor valaki önmagát fotózta le különböző helyeken és ebből készített stop motion videót. Rick ezt egy kicsit tovább gondolta és az egésznek mozgást is adott.

MOVE from Rick Mereki on Vimeo.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr273183763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása