HTML

I n d e p V i s u a l

Mi is az IndepVisual? Elsősorban néhány fiatal fotós, filmes és grafikus ad-hoc jellegű tömörülése, hogy az egyetem utáni életben, friss tudásukat közösen kamatoztatva szabadidejüket a független filmezésnek, fotográfiának és egyéb vizuális kreatívkodásnak szenteljék. Ez a blog az elsődleges publikálási felületünk, de ezek mellett szeretnénk olyan tartalmakat is megjelentetni, melyeket valamilyen oknál fogva megosztásra érdemesnek tartunk.

Szocializálódunk



Filmezünk

2011.10.10. 10:16 Peter-N

Bloodrop

Címkék: movie rövidfilm 3d short vimeo anaglif sztereoszkóp bloodrop

Ma Alexei Popogrebsky filmjét tűzzük műsorunkra, amelyben kissé átértékelődik a kép a képben fogalma.

A film eredetileg 3D-ben készült el, de mivel többségünk nem rendelkezik otthon olyan szemüveggel, melynek segítségével meg is tekinthető, így a készítők voltak olyan rendesek és a 2D verziót is feltöltötték.

Valójában ez nem von le az értékből, bár kétségtelen, hogy ha rendelkezünk ezzel a pár száz forintos szemüveggel akkor egy hajszálnyival látványosabb. Mellesleg az anaglif 3D verzió ide kattintva érhető el. Mi csak gratulálni tudunk Alexeinek és csapatának, akkor is ha az alapötletet már láttuk máshol is, hiszen egy újabb csavarral toldották meg a "belemászom a falon lógó képbe" szituációt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indepvisual.blog.hu/api/trackback/id/tr643290720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása